Skip to content Skip to footer
Over mij

Informeren is mijn passie

Ik ben academisch opgeleid en sinds 2007 werkzaam in de zorg. Eén van de grootste uitdagingen in de zorg is om de soms lastige materie op een begrijpelijke en persoonlijke manier uit te leggen aan de cliënt. Door mijn jarenlange ervaring met het delen van informatie binnen de zorg is het ook gelukt om binnen de cryptowereld een manier te vinden om de taaie informatie te vereenvoudigen en om te zetten naar praktisch toepasbare tips. 

Sinds 2017 ben ik mij gaan verdiepen in de wereld van crypto en blockchain en ben ik een zeer succesvolle crypto investeerder en handelaar geworden. Zelfs in de bijna 2 jaar durende slechte markt is het mij gelukt om een hoog rendement te behalen door de juiste projecten uit te kiezen. De keuzes zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en het raadplegen van betrouwbare bronnen. 

De reden dat ik Cryptosessies ben begonnen, is omdat ik het een leuke uitdaging vind om mensen te enthousiasmeren voor de cryptowereld. Mijn doel is om men de skills te geven om zelf gedegen onderzoek te doen. 

Wat ik doe

Beginnerscursussen, persoonlijke training, gericht portfolio advies, strategische overwegingen, "data driven choices".

Jordi Moonen

Cryptosessies

Cryptosessies © 2024. All Rights Reserved.